شاید برای شما هم پیش آمده باشد که دچار یک پرونده در دادگستری باشید و ندانید که باید از چه روشی از حق خودتان دفاع کنید. وکیلها نقش مایت از موکل خود را دارند و به آنها مشاوره حقوقی میدهند. گاهی اوقات وکلا به عنوان نماینده افراد عمل میکنند و در دادگاه حضور پیدا خواهند کرد.
وکلای تهران در مجموعههای مختلفی مشغول به فعالیت هستند و خدمات زیادی را به مراجعه کنندگان خود ارائه میدهند. زمانی که شما بخواهید یک وکیل مناسب را در تهران برای خودتان انتخاب کنید باید به نکات گوناگونی توجه داشته باشید تا یک فرد ماهر و با تجربه را انتخاب کنید. برای شناخت وکلای تهران و آشنایی با یک مجموعه معتبر در این زمینه با ما همراه شوید.
شرح وظایف وکیل
وکلا افراد متخصصی هستند که میتوانند در فرایندهای حقوقی به افراد گوناگون در کسب و کارهای مختلف کمک کنند. این افراد به دلیل سوادی که در حوزه کاری خود به دست آوردهاند اطلاعات کاملی درباره قوانین داشته و به راحتی میتوانند در پروندههای مختلف، مشاوره حقوقی را به موکل خود ارائه دهند. از وظایف وکلا میتوان به آماده سازی پروندهها برای حل اختلافات اشاره کرد.
این افراد وظیفه دارند در جلسات رسیدگی دعوی و جلسات حقوقی به مشتریان شرکت کرده و استشهاد نامههای شاهدان را مدیریت کنند. از دیگر وظایف وکلا میتوان به تفسیر قوانین و مقررات برای موکلان و آگاه کردن آنها از حقوق قانونی اشاره کرد. وکیلها موظفند مستندات خانگی را آماده کنند تا بتوانند از موکل خود حمایت کنند. این مستندات شامل وصیتنامه، قراردادهای تجاری و حتی طلاقنامه نیز میشوند. از دیگر وظایف این افراد میتوان به بازبینی مستندات، تعیین بهترین روش برای هر موکل در هر پرونده اشاره کرد.
تحصیلات وکلا
افرادی که جذب رشته وکالت میشوند از فارغ التحصیلان رشته حقوق هستند. اگر فردی قصد داشته باشد که وکیل شود باید در کنکور رشته علوم انسانی شرکت کرده و به رشته حقوق یا الهیات و معارف اسلامی برود. کارشناسان این رشته میتوانند پس از کسب تجربیات زیاد و اخذ مجوز وکالت از نهادهای قانونی نسبت به تاسیس دفتر وکالت خود اقدام کنند.
این افراد باید در آزمون وکالت شرکت کنند تا پروانه دادگستری را دریافت نمایند. پس از قبول شدن در این آزمون و مصاحبه باید پروانه کارآموزی وکالت دریافت کرده تا بتوانند در شرکت خود مشغول به فعالیت شوند. وکلا باید پس از طی دوره کارآموزی در امتحانات اختبار قبول شوند و پروانه وکالت پایه یک دادگستری را دریافت کنند. اگر فردی دارای سابقه کاری حقوقی باشد از گذراندن کارآموزی معاف است و به راحتی پروانه کار برای او صادر خواهد شد.
مهارتهای وکلا
وکلایی که بخواهند موکلان زیادی را به خودشان جذب کنند باید تجربه و مهارت بالایی داشته باشند. از مهارت وکلا میتوان به ارتباط نوشتاری و آنها اشاره کرد. در صورتی که وکیل ارتباط قوی داشته باشد میتواند به راحتی از موکل خود در دادگاه دفاع کند.
او میتواند قاضی را با مهارت کلمه خود قانع کند که حکم به نفع موکل او شود. مهارت ارتباطی باعث میشود که موکل شما اطلاعات مهمی را در اختیار شما قرار دهد و اعتماد به نفس بالایی پیدا کند. یکی از مهارتهای بسیار مهم وکلا نظم است.
تنظیم مستندات و نظم بخشیدن به اطلاعات اهمیت زیادی در کار وکلا دارد. از دیگر مهارتهای وکلا میتوان به مهارت حل مسئله آنها نیز اشاره کرد که باید برای رسیدن به نتیجه مطلوب، مسائل را به درستی و با مهارت بالای خود حل کنند. مهارت تحلیل هم یکی دیگر از مهارتهایی است که وکلا باید هنگام تفسیر قوانین و مقررات در آن قوی باشند.
محیط کار وکلا چگونه است؟
برخی از وکلا شغل آزاد دارند و برخی دیگر به عنوان یک وکیل در شرکتهای حقوقی مشغول به فعالیت هستند. هر وکیل با زمانبندی مخصوص به خود مشغول به کار میشود. گاهی اوقات برخی از وکلا نیاز است برای ارتباط با وکیل خود به محل کار، زندان و یا بیمارستان بروند. وکلا در محیطهای مختلف باید لباس رسمی بپوشند و ساعت کاری آنها بیشتر تمام وقت است.
اگرچه برخی از وکلا در دفتر خود ساعت کار مشخصی دارند اما برخی دیگر به دلیل پروندههای گوناگونی که در اختیار آنها قرار میگیرد ساعت کار بیشتری دارند. برخی از شرکتهای حقوقی در کشور وکلا را با یک ساعت کار مشخص استخدام میکنند. با توجه به اینکه هر وکیل در چه مکانی مشغول به فعالیت شود ساعت کاری آن متفاوت خواهد بود. در حالت استاندارد یک فرد باید در یک هفته ۴۰ ساعت مشغول به کار باشد.
source