به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در نشست نماینده فدراسیون جهانی فیلم و تلویزیون ورزشی در منطقه غرب آسیا با دبیر کل کمیته ملی المپیک تاجیکستان بر همکاری مشترک این کشور با جشنواره فیلم ورزشی ایران تاکید شد.
سیدمجتبی علوی، نماینده فدراسیون جهانی فیلم و تلویزیون ورزشی(FICTS) در منطقه غرب آسیا در دیدار با خانم موزونه چاریوا، دبیر کل کمیته ملی المپیک تاجیکستان اظهار کرد: جشنواره بینالمللی فیلمهای ورزشی ایران به دوره چهاردهم خود رسیده است و تاکنون با استقبال فیلمسازان حدود ۶۰ کشور مواجه شده است.
وی افزود: در این نشست که در دوشنبه، پایتخت کشور تاجیکستان برگزار شد، بر حمایت کمیته ملی المپیک تاجیکستان از جشنواره بینالمللی فیلمهای ورزشی ایران به عنوان پایگاه منطقه ای در غرب آسیا تاکید شد و باتوجه به اینکه رییس جمهور کشور تاجیکستان، رییس کمیته ملی المپیک این کشور است و همواره بر اجرای برنامههای فرهنگی هنری به ویژه برپایی این گونه رویدادها که باعث معرفی فرهنگ قوی فارسی و شاخصههای کشور رو به توسعه دارد اهمیت خاصی قائل است و بدون تردید از برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم های ورزشی در کشور تاجیکستان استقبال خواهد کرد.
علوی در پاسخ به این سوال که چرا به رغم پیشنهادات متعدد از کشورهای آسیایی به ویژه کشورهای عربی، تاجیکستان مقصد اولیه برای گسترش حوزه کاری در ژانر ورزشی انتخاب شده است افزود: ایران و تاجیکستان اشتراکات فرهنگی فراوانی به ویژه همزبانی و مناسبات قومی و سرزمینی دارند و این اشتراک مارا بر آن داشت برای برگزاری مشترک چهاردهمین جشنواره بینالمللی فیلمهای ورزشی ایران به عنوان اولین دوره در شهر دوشنبه پیشنهاد شود.
وی تاکید کرد: بر این اساس طرح توجیهی، شیوه برگزاری، درآمدزایی و هزینهها و… تقدیم دبیرکل کمیته ملی المپیک تاجیکستان شد.
فیلم کوتاه «کات» راهی جشنواره پورتوبلو لندن شد
فیلم کوتاه «کات» اولین ساخته سبا امیری و پیمان عزتی به تهیهکنندگی سعید امیری به بیستونهمین دوره جشنواره پورتوبلو لندن راه یافت.
فیلم کوتاه «کات» نوشته پیمان عزتی با تهیهکنندگی سعید امیری و کارگردانی مشترک سبا امیری و پیمان راهی بیستونهمین دوره از جشنواره پورتوبلو لندن شد.
این رویداد، بزرگترین جشنواره فیلم مستقل بریتانیا به شمار میآید که هر ساله در ناتینگ هیل لندن برگزار میشود و هدف اصلی آن حمایت از فیلمسازان نو ظهور و مستقل است.
بیست و نهمین دوره این جشنواره از ۲۹ آگوست تا ۱۵ سپتامبر برابر با ۸ تا ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ در شهر لندن برگزار میشود.
امیرعلی قدمی و سبا امیری بازیگران این فیلم کوتاه هستند.
در خلاصه داستان این اثر آمده است:«خواهرزاده نامزد سابق سمیرا به خانهاش میآید و این حضور سمیرا را وادار به کاری میکند که …»
عوامل فیلم عبارتند از منشی صحنه: الهه دادائی، مدیر فیلمبرداری: محمد امین اعلاییفرد، دستیار اول: امید صیدی، دستیاران فنی: ابراهیم کیانی، محسن مقصودی و عرفان براتی، تدوین: عماد خدابخش، صدابردار و طراحی و ترکیب صدا: حسن شبانکاره، گریم: عاطفه رضایی، لابراتوار دیجیتال: استودیو روشنا، سرپرست: کامران سحرخیز، اصلاح رنگ و نور: نگین حیدری، مسترینگ: مجتبی سحرخیز، ساخت تیزر: امید میرزایی، طراح پوستر و لوگوتایپ: محمد موحدنیا، صحنه و لباس: سبا امیری، دستیار صحنه: محمد مقدم، عکاس: مهسا حسنلو
«خودکشی به سبک نیچه» در جشنواره ونکوور
فیلم کوتاه «خودکشی به سبک نیچه» در چهل و سومین جشنواره بینالمللی فیلم ونکوور رقابت میکند.
به گزارش مشاور رسانهای، فیلم کوتاه «خودکشی به سبک نیچه» به نویسندگی و کارگردانی پیام کردستانی و تهیهکنندگی مشترک پیام کردستانی و بهمن رضائی که در شهرک سینمایی غزالی فیلمبرداری شده بود، در بخش مسابقه فیلم کوتاه چهل و سومین دوره جشنواره بینالمللی فیلم ونکوور با آثاری از سراسر جهان به رقابت میپردازد.
چهل و سومین دوره جشنواره بینالمللی فیلم ونکوور (VIFF) از ۲۶ سپتامبر تا ۶ اکتبر (پنجم الی پانزدهم مهرماه) در شهر ونکوور کشور کانادا برگزار میشود.
این رویداد هنری با هدف افزایش درک متقابل میان ملتها از طریق سینما، توسعه هنر سینما، ایجاد ارتباط بین حرفهایهای صنعت سینما و پیشرفت سینما، سالانه به مدت ۱۰ روز علاقهمندان سینما را از سراسر جهان دور هم گرد میآورد.
جشنواره فیلم ونکوور که از سال ۱۹۸۲ آغاز بهکار کرده، مورد تأیید جوایز سینمایی کانادا (Canadian Screen Awards) است و از جمله فستیوالهای رده الف جهانی به شمار میآید.
فیلم کوتاه «خودکشی به سبک نیچه» پیش از این در چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران موفق به دریافت ۴ جایزه اصلی (برگ زرین بهترین فیلم، برگ زرین بهترین فیلمنامه اقتباسی، برگ زرین بهترین تدوین و دیپلم افتخار بهترین طراحی صحنه و لباس) شد. همچنین نامزد سیزدهمین دوره ایسفا (انجمن فیلم کوتاه ایران) بود و در جشنواره فیلمهای کُردی برلین نیز جایزه بهترین فیلم را به دست آورده بود و در چهل و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر نیز کاندید دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه شد.
بختیار پنجهای، فرشید گویلی، اسوه صادقی، سعید احمدی، محمدرئوف محمدی و حضور مریم بوبانی بازیگران این فیلم هستند.
در خلاصه داستان این اثر آمده است: «وقتی تنها قابلهٔ شهر تصمیم به خودکشی میگیرد…»
عواملی که در ساخت این فیلم همکاری داشتهاند، عبارتند از تهیهکنندگان: پیام کردستانی و بهمن رضائی، نویسنده و کارگردان: پیام کردستانی، مجری طرح: حسین بشگرد، مدیر تولید: جواد راهزانی، مدیر فیلمبرداری: بهروز بادروج، تدوین: حمید نجفیراد، صدابردار: هادی ساعدمحکم، صداگذار: آرش قاسمی، طراح صحنه و لباس: امین جهانی، اصلاح رنگ: مهران دوستی، جلوههای ویژه بصری: مصطفی حبیبی، طراح گریم: لیلا ثانی، سرپرست گروه کارگردانی: سعید غلامی، دستیار یک کارگردان: بهمن رضائی، دستیار دو کارگردان: سیاوش وزیری، منشیصحنه: آیلار تقوی، استوری بُرد: نیکی شریفپور، عکاس صحنه: شهرام جهانسوز، عکاس پشتصحنه: آیدا حافظی، تیزر: هادی احمدی و امین محمدی، طراح پوستر: محمد روحالامین، طراح پرسکیت: سوگل ضامنی، مدیر تدارکات: پژمان ذوالقدر و مشاور رسانهای: مریم قربانی.
۵۷۵۷
source