Wp Header Logo 470.png


رامین عتیقه چی به عنوان اولین ایرانی در رقابت های لیگ هاکی روی یخ آمریکا به قضاوت پرداخت.

به گزارش سایت خبری پرسون، به نقل از روابط عمومی انجمن هاکی روی یخ فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی، رامین عتیقه چی رئیس کمیته داوران انجمن هاکی روی یخ نخستین داور ایرانی حاضر در لیگ هاکی روی یخ آمریکا در خصوص شروع داوری در این رشته بیان داشت: اینلاین هاکی را به عنوان بازیکن در ایران شروع کردم در نخستین بازی برون مرزی به میزبانی هنگ کنگ و در سال ۲۰۰۵ بر اساس اتفاقی که رخ داد و به دلیل اینکه در ابتدای راه بودیم و از قوانین اطلاع نداشتیم به همراه ۳۰ نفر اعضای تیم در دوره داوری این رشته با هدف آشنایی شرکت کردیم.

وی ادامه داد: پس از بازگشت به ایران مطالعه خود را در خصوص داوری رشته اینلاین هاکی شروع کردم و کتاب داوری اینلاین هاکی را ترجمه کردم. در سال ۲۰۰۷ نخستین مسابقات آسیایی را قضاوت کردم در سال ۲۰۰۵ مدرک C بین‌المللی و در سال ۲۰۰۶ موفق به دریافت مدرک B بین‌المللی شدم و در سال ۲۰۰۷ به عنوان سر داور به مسابقات آسیایی دعوت شدم.

عتیقه چی افزود: سال ۲۰۰۸ به همراه کاوه صدقی رئیس انجمن هاکی روی یخ ایران مدرک A بین‌المللی اینلاین هاکی را از آلمان دریافت کردیم و از سال ۲۰۱۰ مسابقات جهانی اینلاین هاکی را داوری کردم و تا سال ۲۰۱۶ این روند ادامه داشت.

رئیس کمیته داوران انجمن هاکی روی یخ ادامه داد: در سال ۲۰۱۳ فینال مسابقات جهانی را به عنوان سر داور داوری کردم و در سال ۲۰۱۶ عضو فدراسیون جهانی شدم و در مسابقات ۲۰۲۳ داوری مسابقات آسیایی را علاوه بر عنوان رئیس رشته اینلاین هاکی انجام دادم.

وی گفت: علاوه بر اینکه مدرک بین‌المللی داوری را در رشته اینلاین هاکی دریافت کردم، در دو دوره در کانادا شرکت کرده و در آمریکا دوره داوری هاکی روی یخ را سپری کردم.

عتیقه چی اظهار داشت: در ۲۰۲۴ به عنوان داور رسمی هاکی روی یخ آمریکا پذیرفته شدم و به طور رسمی نخستین قضاوت بازی‌ها را شروع کردم و در دو هفته آتی ده بازی دیگر را قضاوت خواهم نمود و تا زمانی که در اینجا حضور داشته باشم این روال ادامه خواهد داشت.

وی بیان داشت: با توجه به رده سنی و شرایط بازی‌ها به عنوان نخستین ایرانی که در لیگ هاکی آمریکا مسابقات را قضاوت می‌کنم.

عتیقه چی اظهار داشت: انجمن هاکی روی یخ ایران به عنوان انجمن نوپا گام‌های بزرگی برداشته و با توجه به فعالیت‌هایی که در حال انجام است مطمئن هستم در آینده و در مسیر پیشرفت و توسعه این رشته، شاهد قضاوت داوران بیشتری در عرصه بین‌المللی باشیم.


منبع: مهر

source

kheiroshar.ir

توسط kheiroshar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *