Wp Header Logo 2008.png

کارشناس و تحلیل گر حوزه سینما گفت: در حال حاضر سینما یکی از شاخصه‌های زیبای هنری محسوب شده و با توسعه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در جامعه ارتباط نزدیکی با مردم دارد.

نقش سینما در توسعه فکری و فرهنگی جامعه

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما محمود گبرلو در گفتگو با برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر، گفت: سینمای ایران بعد از انقلاب اسلامی با اندیشه‌های نوین بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران متحول شده است. 

وی با بیان اینکه در دوران کنونی سینما یکی از شاخصه‌های توسعه فرهنگی در کشور محسوب می‌شود، افزود: بیش از ۴ دهه است که در سینمای ایران هزاران فیلم سینمایی ساخته شده و صد‌ها کارگردان تربیت شدند و در این عرصه حضور دارند. 

این تحلیل گر حوزه سینما ادامه داد: در حال حاضر سینما یکی از شاخصه‌های زیبای هنری محسوب شده و با توسعه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در جامعه ارتباط نزدیکی با مردم دارد. 

گبرلو با اشاره به اینکه علاقه مردم به سینما مسئولیت و تعهد فیلمسازان را بیشتر کرده است، افزود:کسانی که سیاستگذار و برنامه‌ریز هستند با پشتوانه‌ها و حمایت‌های جدی خود و سرمایه‌گذاری‌های خوب باید بتوانند این قدرت برتر را در سینما احیا و بهره‌برداری کنند.

وی گفت با بیان اینکه گاهی نگاه‌های منتقدانه و کج اندیشی‌هایی از سینما وجود دارد که تا حدودی مسیر پیشرفت سینما را مسدود کرده است، ادامه داد: بسیاری از مفاهیم و مسائل تربیتی و اخلاقی جامعه از طریق فیلم و سینما به مردم آموزش داده می‌شود که طبیعتاً با حمایت از هنرمندان و اهالی رسانه این امر می‌تواند رونق بیشتری داشته باشد. 

تحلیل گر حوزه سینما افزود: سینما با روحیات، افکار و اندیشه‌های درونی افراد سر و کار دارد و می‌تواند بسیاری از مفاهیم را از طریق پرده سینما به تماشاگر منتقل کند، بنابراین ساخت فیلم‌های خوب می‌تواند در گسترش توسعه فکری جامعه تاثیر گذار باشد. 

گبرلو گفت: در این مسیر هم باید هنرمندان و اهالی سینما مورد حمایت و توجه قرار بگیرند و هم اینکه مسئولین در جذب سرمایه گذاری‌ها و مدیریت دقیق و منظم این عرصه را رونق دهند تا مردم بهتر بهره ببرند. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر شناخته شدن سینمای ایران در سطح جهان ثابت کرده که این صنعت در کشور ما در حال توسعه است، افزود: فیلمسازان توانستند ارزش‌های جامعه ایران را به خوبی منتقل کنند و قصه‌هایی که در سینمای ایران روایت می‌شود، طبیعتاً اوج و فرود‌ها و کاستی‌هایی هم دارد که در مرحله آسیب شناسی باید به بررسی آن پرداخت، اما با وجود نقد‌های موجود سینمای ایران توانسته جایگاه خود را در سطح جهانی نشان دهد. 

گبرلو با بیان اینکه جشنواره فیلم فجر نماد سینمای ایران است و در کشور ما جایگاه ویژه‌ای دارد، ادامه داد: سیستم گردش سینما در جهان به گونه‌ای است که ما باید از طریق جشنواره‌ها به بازار‌های جهانی دست پیدا کنیم و فرهنگ و آیین و رسوم مردم ایران را نشان دهیم. 

وی افزود: سینمای ایران افتخاری برای ایرانیان است که در سطح جهانی می‌درخشد و امیدوارم نگاه خوب مسئولین به سینمای ایران کمک کند که سینمای ایران بیش از اینها رشد کند.

source

kheiroshar.ir

توسط kheiroshar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *