Wp Header Logo 1121.png

آزاداندیشی و فضای صمیمانه جلسات «بچه کتابخون‌ها» جذبم کردبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، اولین اجتماع «بچه‌کتابخون‌ها» در شرایطی برگزار شد که نوجوان کتابخوان فرهنگسرای اخلاق از کتابخانه امام جعفرصادق(ع) مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱۴ خوش درخشید و در بخش حدس کتاب (روایت داستان) به عنوان شناخته شد.

محمدمتین صادقی ۱۷ ساله و دانش‌آموز مدرسه شهید قاصدی است. او درباره آشنایی خود با کتابخانه امام جعفر صادق و حضور در سلسله نشست‌های «بچه کتابخون‌ها» گفت: مدتی است که با این کتابخانه آشنا شدم و حدود ۶ ماه است که در نشست بچه کتابخون‌ها حضور پیدا می‌کنم. وقتی نشست بچه کتابخون‌ها برگزار می‌شد احساس کردم فضای مناظره‌گونه دارد و بیان نظرات آزاد است. به همین دلیل احساس کردم که حضور در این جلسات می‌تواند دانش مرا افزایش بدهد و فن بیان را بالاتر ببرد. به همین دلیل حضور در نشست‌های بچه کتابخون‌ها را ادامه دادم.  

وی اضافه کرد: تاکنون بیش از ۱۴ جلسه از حلقه‌های «ایران آینده» برگزار شده و هر کدام از این جلسات اختصاص به بارش فکری در یکی از موضوعات مهم دوران نوجوانی و دغدغه‌های هم سن و سالان من دارد. علاوه براین در این جلسات تمرین داستان‌نویسی می‌کنیم و هر جلسه درباره یکی از موضوعات مطرح شده می‌نویسیم.  

او با اشاره به علاقه خود به کتاب و کتابخوانی گفت: از همان دوران کودکی اهل کتابخوانی بودم و همیشه با کتاب همراهی می‌کردم؛ به نظرم یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های «بچه کتابخون‌ها» شیوه خاص مباحثاتی بیان نوجوانان و بیان دغدغه‌های این گروه سنی است.

این نوجوان برگزیده مسابقه «بچه کتابخون‌ها» درباره حضور خود در این مسابقه گفت: در گام نخست رویدادی در کتابخانه برگزار شد و همراه با تعدادی از دوستانم در سطح منطقه ۱۴  برگزیده شدیم و مجوز حضور در رویداد بزرگ سطح شهر تهران را پیدا کردیم؛ سپس به مسابقه اصلی رفتیم و در آنجا تعدادی کتاب در پاکت‌های در بسته به شرکت‌کنندگان تحویل داده شد. ۱۰ دقیقه فرصت داشتیم تا آن چیزی که از کتاب متوجه می‌شویم را حدس بزنیم.  

صادقی با اشاره به سطح این مسابقات گفت: سطح مسابقه بسیار بالا بود و مهم‌تر از آن بهبود شیوه ارزشیابی مسابقه بود که به نظرم کمک کرد تا شرکت‌کنندگان بهتر ارزیابی شوند. من قبلا در مسابقات کتابخوانی زیادی شرکت کرده و موفق به کسب رتبه برتر شده بودم، اما در اجتماع “بچه کتابخون‌ها” شیوه ارزشیابی بهتر شده بود.  

او درباره کتابی که در مسابقه درباره‌اش توضیح داده بود گفت: کتاب «عملیات احیا» را در این مسابقه توضیح دادم؛ این کتاب درباره تیمی از جوانان متخصص است که با تلاش‌های شبانه‌روزی خود یک کارخانه ورشکسته و زیان‌ده را احیا می‌کنند. فعالیت‌های آنان که گوشه‌ای از توانمندی‌های جوانان کشور است در این کتاب روایت شده است.  

source

kheiroshar.ir

توسط kheiroshar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *