رئیس موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی گفت: بیش از هزار سند لانه جاسوسی برای نگارش کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» در اختیار نویسنده قرار گرفت.
حجت الاسلام احمد خزائی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه آئین رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» افزود: برای تحقیقات در مورد کتاب «ایستگاه خیابان روزولت» نیاز به اسنادی از لانه جاسوسی بود که در سال ۱۳۸۶ این اسناد هفتاد جلدی نایاب و از دسترس خارج شده بود و تصمیم بر چاپ مجدد آن گرفتیم و در ادامه نیز بیش از هزار سند جدید از سفارت سابق آمریکا در وزارت اطلاعات و سپاه گردآوری شد و چندین سند دیگر نیز از خارج کشور جمع آوری شد که در اختیار نویسنده قرار گرفت.
وی گفت: نویسنده این کتاب پس از پژوهش و تحقیق از اسناد طبقه بندی شده انقلاب اسلامی شروع به نگارش این اثر کرده است و پس از پردازش و تحلیل در خصوص لانه جاسوسی، این کتاب را آماده کرد که مورد توجه و تحسین رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت.
رئیس موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی در خصوص تاکید مقام معظم رهبری برای روایت صحیح انقلاب اسلامی افزود: این موسسه تا کنون کتابهای بسیاری منتشر کرده که مورد تقریظ مقام معظم رهبری قرار گرفته است و کتاب «ظهور و سقوط سلطنت پهلوی» نیز دیگر اثر تقریظی رهبر انقلاب است که به زودی رونمایی میشود.
حجت الاسلام خزائی گفت: موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی با برخورداری از اسناد دولتی و دسترسی به اسناد ممنوعه و طبقه بندی شده قبل و پس از انقلاب با همکاری مراکز اسناد انقلاب، آثار مکتوب بسیاری را به جشنوارههای مختلف ارسال کرده و تا کنون ۱۴ عنوان از این کتابها جایزه کتاب سال، جایزه جشنواره ادبی جلال آل احمد و چندین جایزه دیگر از جشنوارههای مختلف را کسب کرده است.
وی افزود: مدیریت افکار عمومی در دنیا به عنوان اولویت همه کشورها و قدرتهای جهان مطرح است و از آنجایی که ماهیت انقلاب اسلامی با ماهیت استکبار و سلطه گری تضاد ذاتی دارد، رزمندگان عرصه فرهنگی باید آماده شوند تا در جبهه روایت و روایتگری نقش خود را ایفا کنند و تاریخ را قبل از این که دشمنان تحریف کنند، بنویسند.
حجت الاسلام احمد خزائی در ادامه گفت: تاریخ را کنشگران و رویداد سازان نمینویسند بلکه این مورخان و روایتگران هستند که تاریخ را مینویسند و نقش موثری در ثبت وقایع تاریخی دارند به خصوص در شرایط امروز که ترکیبی از جنگ روایتها، جنگ ادراک و مدیریت افکار عمومی وجود دارد.
مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی در سال ۱۳۶۷ به منظور پاسخ به پرسشها درباره علل وقوع انقلاب اسلامی و زوایای پنهان تاریخ معاصر، توسط جمعی از انقلابیون بنیانگذاری شد.
source