دانشگاه صداوسیما برای هفته پژوهش، ۱۰ کارگاه و درگاه پژوهشی برگزار می کند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، عزیزالله سالاری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صداوسیما، با حضور در استودیو شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره پژوهش و تعداد فصل نامه های علمی در دانشگاه صداوسیما گفت: دانشگاه صداوسیما، در رتبه بندی ۶۰ ام کشور است و این یک رتبه خوبی است، به لحاظ کیفی یک دانشگاه مقبول و در حال رشد شتابنده است که قابل توجه است. ما سه تا فصل نامه علمی داریم، یکی در عرصه تولید، یکی در عرصه پژوهشهای ارتباطی و دیگری هم یک فصل نامه میان رشتهای که انگلیسی است و در حال شکل گیری است. مقالات هم که مرتب چاپ میشوند، و این مجله خیلی قابل توجه است از نظر جایگاهش در مجلات کشور که بیشتر اختصاص دارد به مساله تولید و مساله رسانه. پژوهشهای مربوط به ارتباطات، فصل نامه مطالعات میان رشتهای، فصل نامه میان رشتهای انگلیسی که در حال شکل گیریست.
وی درباره انتشار کتاب هم گفت: انتشارات دانشگاه فعال است و هفته آینده که هفته پژوهش است و مراسم داریم ما ۱۶ عنوان برای رونمایی آماده کردهایم.
انتشارات، انتشارات فعالی است که از آغاز تاکنون بیش از ۳۰۰ کتاب دانشگاه صداوسیما چاپ کرده است و الان هم یک رشد رو به جلو دارد و کتابهایی که به رسانه مربوط میشود الان در حال چاپ است. طرحهای پژوهش داریم که قرارداد میبندند و کار میکنند به اقتضای نیازهای سازمان دارند کار میکنند. رشته فنی داریم که این رشته به خاطر این است که نیازهای سازمان را تامین میکنند. رشته تولید هست که برای تولید فیلم و تولید آثار تلویزیونی و سینمایی. رشته ارتباطات داریم که رشته بسیار فعال است که در میان دانشگاههای کشور جایگاه بسیار برجستهای دارد و خیلی کتابهایی ارزشمندی هم ترجمه شده و هم تالیف و تصنیف شده است.
وی درباره همایشهای برگزار شده در دانشگاه یا همایشهای که در آینده برگزار خواهد شد گفت: یکی دو ماه پیش بحث رسانههای نوین را داشتیم در عصر جدید، که دانشکده قم برگزار کرد. پارسال همایش مناسک و رسانه برگزار شد. درباره مکتب سلیمانی همایش داشتیم، برای هفته پژوهش هم ۱۰ تا کارگاه و درگاههای پژوهشی داریم که نیمی از آن پیرامون هوش مصنوعی است که میتوان به «تبیین جایگاه و نقش هوش مصنوعی در صنعت رسانه»، «جایگاه هوش مصنوعی در پژوهشهای ارتباطی»، «کاربرد هوش مصنوعی در پژوهش» و «منبع یابی تخصصی و پژوهش در محیط وب با استفاده از هوش مصنوعی» اشاره کرد.
source