Wp Header Logo 786.png

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، موضوع گرانی قیمت بلیت کنسرت‌ و افزایش سقف آن به ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، به بحث داغ این روزها تبدیل شده است. در آسیب‌شناسی این اتفاق، انگشت اشاره بیشتر به سمت «افزایش اجاره‌بهای سالن‌های برگزاری» نشانه رفته است. موردی که پیشتر برخی تهیه‌کنندگان حوزه موسیقی نیز به آن اشاره کرده بودند و یکی از دلایل اصلی افزایش قیمت بلیت کنسرت را بالا بودن غیرمنطقی اجاره‌بهای سالن اعلام کردند.

به گزارش ایرنا، این بحث‌ها همواره با سکوت مدیران سالن های میزبان کنسرت بویژه ۳ سالن اصلی رویال‌هال اسپیناس پالاس، میلاد نمایشگاه بین‌المللی و مرکز همایش‌های برج میلاد همراه بوده است.

علی اصغر زعیمی که مدیریت سالن‌های نمایش را از سال ۱۳۴۶ آغاز کرده و طی سالیان اخیر بخشی از مدیریت تالارهای وحدت، سنگلج، هنر، وحدت و محراب را برعهده داشته است، اظهار کرد: چندی پیش برخی ارقام عجیب برای اجاره سالن رویال‌هال اعلام شد مثل اینکه هزینه یک شب کنسرت در این سالن، ۱ میلیارد تومان است که چنین عددی واقعیت ندارد. این سالن با توجه به ویژگی‌های فنی، صدا و نور در هر سانس چیزی حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون هزینه دارد که نسبت به درآمدهای کنسرت‌گذاران عدد بسیار کمی است.

مدیر سالن «رویال‌هال» برخی گروه‌ها، جلوه‌های ویژه یا موضوعات فنی خاص دارند و می‌خواهند کارشان نسبت به دیگران متمایز باشد که اگر این فعالیت‌ها را بخواهیم انجام دهیم، طبیعتا هزینه‌ها متفاوت می‌شود. با همه این احوال اگر میانگین قیمت هر بلیت کنسرت را حدود ۱ میلیون تومان در نظر بگیریم، کنسرت‌گذاران در هر سانس، حدود ۱ میلیارد و پانصد میلیون تومان درآمد دارند که به طور متوسط باید یک‌سوم آن را هزینه سالن کنند که در واقع کمتر از این هم هزینه می‌کنند چرا که سیاست‌های ما در جهت حمایت از فرهنگ و هنر ایران است.

۲۴۴۵۷

source

kheiroshar.ir

توسط kheiroshar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *