به گزارش شهرآرانیوز؛ هر چه به روزهای برگزاری جشنواره فیلم فجر نزدیک میشویم گمانهزنیها برای حضور فیلمها بیشتر میشود، فیلمهایی که به تازگی توسط هیات انتخاب دیده شده است. به تازگی لیستی به شکل دستنویس در فضای مجازی دیده میشود که به نظر این فیلمها قرار است در جدول اکران جشنواره قرار بگیرند. فیلمهایی که با توجه به پروسه تولید، اغلبشان خود را به جشنواره میرسانند.
• شنیدهها حاکی از آن است که ۳۳ فیلم در جشنواره فیلم فجر امسال نمایش داده میشود؛ فیلمهایی که تقریبا تنوع موضوعی و ژانری خود را دارند. با توجه به لیست موجود نزدیک ۲۰ فیلم سینمایی در ژانر اجتماعی-خانوادگی تولید شدند. ارگانها و سازمانهایی که هر سال فیلمهایشان به جشنواره راه مییابد امسال هم با ۱۲ فیلم سینمایی در جشنواهر حضور دارند که به نظر میرسد از این تعداد ۸ فیلم سینمایی انتخاب شدهاند که در ژانر جنگی قرار میگیرند.
• در لیست منتشر شده ۲ فیلم سینمایی در ژانر سیاسی و ۲ فیلم کمدی همچون «صدام» و «مرد عینکی» دیده میشود.
• شنیدهها حاکی از آن است که علاوه بر ۳۳ فیلم سینمایی که در فهرست نمایش فیلمهای جشنواره فجر قرار است چند فیلم سینمایی انیمیشن نیز به نمایش دربیاید که البته این آثار خارج از بخش مسابقه خواهند بود.
• جشنواره فیلم فجر در ۹ دوره فیلمهای بخش خارج از مسابقه را به نمایش میگذاشت و گویا امسال نیز تصمیم بر آن است که به جز انیمیشنها اگر تهیهکنندگان موافقت کنند چند فیلم سینمایی نیز اکران شود.
• با توجه به نامه حمید نعمتالله درباره نمایش «قاتل وحشی» برای نمایندگان رسانهها، این احتمال وجود دارد که در ایام برگزاری جشنواره فیلم فجر، فیلم سینمایی «قاتل وحشی» در یک سانس در سینمای رسانه نمایش داده شود.
• فهرستی که به روز رسانی میشود
دو روز پیش فهرستی دست نویس که حاوی اسامی فیلمهای بخش مسابقه چهل و سومین دوره جشنواره فیلم فجر بود در شبکههای مجازی و کانالهای تلگرامی وایرال شد، فهرستی که در آن اسامی ۳۲ فیلم راه یافته به بخش مسابقه نوشته شده بود. این فهرست هیچگاه به شکل رسمی تکذیب نشد و به نظر میرسد با تغییراتی اندک این فیلمها ترکیب چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را تشکیل دهند. در مورد برخی از این فیلمها تقریبا هیچ اطلاعاتی موجود نیست که شاید دلیلش تغییر نام فیلمها در مرحله تولید باشد. فیلمهایی که نامشان در این فهرست به عنوان آثار راه یافته به بخش مسابقه آمده عبارتند از:
۱) «آبستن» (مصطفی تنابنده)
۲) «بازی را بکش» (ابراهیم عزیزی)
۳) «بچه مردم» (محمود کریمی)
۴) «خدای جنگ» (حسین دارابی)
۵) «رکسانا» (پرویز شهبازی)
۶) «رهایی»
۷) انیمیشن «ژولیت و شاه» (اشکان رهگذر)
۸) «ممنوع الخروجی» (جواد اشکذری)
۹) «فریاد»
۱۰) «صیاد» (جواد افشار)
۱۱) «دست تنها» (امیر حسین ثقفی)
۱۲) «ماریا»
۱۳) «کفایت مذاکرات» (سهیل موفق)
۱۴) «زمانی در ابدیت» (مهدی نوروزیان)
۱۵) «سو نسوز» (رضا جمالی)
۱۶) «ترک عمیق» (آرمان زرین کوب)
۱۷) «پیشمرگ» (علی غفاری)
۱۸) «اسفند» (دانش اقباشاوی)
۱۹) «بی سر و صدا» (مجید رضا مصطفوی)
۲۰) «خاطی» (فریدون نجفی)
۲۱) «شمال از جنوب غربی» (حمید زرگرنژاد)
۲۲) «شوهر ستاره» (ابراهیم ایرجزاد)
۲۳) «صد دام» (پدرام پور امیری)
۲۴) «گوزنهای اتوبان» (ابوالفضل صفاری)
۲۵) «موسی کلیم الله (ع)» (ابراهیم حاتمیکیا)
۲۶) «ناتور دشت» (محمدرضا خردمندان)
۲۷) «مرد عینکی» (کریم امینی)
۲۸) «یسنا»
۲۹) «صدایم کن» (رسول صدر عاملی)
در این فهرست اسامی فیلمهایی، چون «پیر پسر» ساخته اکتای براهینی، «گیس» به کارگردانی محسن جسور و «چشم بادومی» ساخته ابراهیم امینی دیده نمیشود.
منبع: همشهری آنلاین
source