۰۹:۰۸ – ۲۱ دی ۱۴۰۳
سرهنگ سیاوش محبی اظهار داشت: این میزان در دفترچه رانندگان درج شده و طبق ابلاغیه پلیس نباید رانندهای در طول ۲۴ ساعت از میزان ۹ ساعت عبور کند.
وی با بیان اینکه فعالیت تمامی ناوگان حمل و نقل عمومی در پاسگاهها و پلیسراهها ثبت میشود، افزود: ساعت کار راننده نیز پاسگاه به پاسگاه رصد میشود.
جانشین پلیس راه کشور همچنین درباره وضعیت ناوگان حمل نقل عمومی کشور گفت: متاسفانه بخش قابل توجهی از ناوگان ما از مرز فرسودگی عبور کردهاند که به طور طبیعی میزان حوادث را افزایش میدهد.
سرهنگ محبی با بیان اینکه حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد ناوگان حمل و نقل عمومی فرسوده است، افزود: با این حال به دلیل نظارت بالا میزان تصادفات حمل و نقل عمومی در کشور حدود یک درصد است که در وضعیت نسبتاً مطلوبی قرار دارد.
وی در کنار عامل انسانی از زیرساخت جادهای و همچنین فرسودگی به عنوان مهمترین عوامل در بروز حوادث نام برد و گفت: توسعه زیرساختها، برطرف شدن نقاط حادثه خیز و همچنین نوسازی ناوگان عمومی میتواند بخش قابل توجهی از حوادث و یا تبعات حوادث را کاهش دهد.
جریمه مصرف موادمخدر توسط رانندگان حمل و نقل عمومی
جانشین پلیس راهور فراجا همچنین درباره موضوع مصرف مواد مخدر توسط برخی از رانندگان حمل و نقل عمومی نیز گفت: با سخت گیری پلیس و نظارتهای دقیق این موضوع به حداقل رسیده است.
سرهنگ محبی بر پایش لحظهای و اتفاقی رانندگان برای مصرف مخدر اشاره و تاکید کرد: در صورت اثبات مصرف هرگونه مخدر توسط راننده، خودرو توقیف و گواهینامه و دفترچه راننده نیز مصادره خواهد شد و راننده مذکور تا ۶ ماه حق رانندگی نخواهد داشت.
به گفته او، تمامی رانندگان نیز باید در زمان تمدید و دریافت آزمایش اعتیاد را انجام دهند و در زمان آزمایش نیز در صورت اثبات مصرف مخدر به مدت ۶ ماه حق درخواست گواهینامه نخواهند داشت.
منبع: ایرنا
source