Wp Header Logo 4103.png

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، امید کردی هنرمند طراح گرافیک مدعو از بروجرد و مدیر بخش تجسمی حوزه هنری بروجرد که در رویداد «هنر گمنامی» شامل کارگاه خلق اثر به مناسبت گرامیداشت هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) حضور داشت، در گفتگو با خبرنگار تسنیم درباره تاثیر این کارگاه در روند فعالیت کاری‌اش بیان کرد: شرکت در کارگاه‌ها چندین حسن دارد که مهمترینش این است که اساتیدی که نمی‌شود به راحتی آنها را پیدا کرد، چند روز تمام و کمال در اختیار داریم و فوت و فن و تکنیک‌های مختلف و ایده‌یابی را از آنها فرا می‌گیریم و این بسیار ارزشمند است. همچنین، علاوه بر تازه شدن دیدار و ایجاد رفاقت‌های جدید، طی دو سه روز پرفشار تمرین می‌کنیم که یک یا چند کار را به پایان برسانیم که این موضوع به سرعت العمل طراح کمک و ایجاد انگیزه می‌کند.

 

وی تصریح کرد: با توجه به فضای رسانه‌ای کشور، با مازاد پوستر مواجهیم؛ یعنی رسانه‌ها جوابگوی انتشار پوسترهای ما نیستند و این ضعف رسانه است. خروجی این کارگاه و رویداد نیز در جهت افزایش سطح کیفی آثاری است که تولید می‌شوند.

این هنرمند طراح گرافیک در پاسخ به اینکه آثار خلق شده این رویداد باید متضمن چه پیامی برای جامعه هدف باشد، گفت: ما باید چالشی که در جامعه وجود دارد به عنوان مساله مطرح و برای این مساله جواب پیدا کنیم. برای مثال مردم با مسائلی چون مدیران اختلاس‌گر یا فساد اقتصادی مواجهند و وقتی اخبار آن را می‌شنوند، ناراحت می‌شوند؛ از طرف دیگر ترسی نیز در مواجهه با وزارت اطلاعات دارند و ما در این رویداد تلاش کردیم تا مردم با عملکرد وزارت اطلاعات در مقابله با فساد آشنا شوند و این ترسی را که وجود دارد، از بین ببریم.

وی تاکید کرد: در واقع هنر می‌تواند اقتدار و قدرت در جهت حفظ منافع و امنیت آحاد جامعه را به سادگی تصویر کند که مردم نیز آن را درک کنند.

کردی در پایان گفت: گاهی اوقات کاری را انجام می‌دهیم که صرفاً توصیف است و سرباز گمنام امام زمان (عج) را وصف می‌کنیم که این توصیف به نظر من دردی را از جامعه امروز دوا نمی‌کند چراکه از این توصیفات در اخبار، شعر و … می‌بینند و می‌شنوند اما اینکه روی درد مردم دست بگذاریم و نقطه‌زنی کنیم که کمتر روی آن کاری انجام شده است، موثر خواهد بود که در این کارگاه رویداد «هنر گمنامی» به این مهم دست پیدا کردیم.

رویداد ملی تجسمی پوستر و تصویرسازی «هُنر گمنامی» با هدف بازنمایی هنرمندانه مجاهدت‌های مدافعان و حافظان امنیت، با حضور هنرمندانی از سراسر کشور، به همت مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری انقلاب اسلامی و حوزه هنری اصفهان تدارک دیده شده بود. هنرمندانی چون مجتبی مجلسی، حامد مغروری و محمدرضا دوست‌محمدی، به عنوان استادان این کارگاه، در این رویداد سه روزه حضور داشتند.

این رویداد، به مناسبت هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) و با هدف بازنمایی هنرمندانه مجاهدت‌های مدافعان و حافظان امنیت، از سوم تا پنجم بهمن 1403 در اصفهان برگزار شد.

انتهای پیام/

source

kheiroshar.ir

توسط kheiroshar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *