Wp Header Logo 1649.png

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نادره رضایی در گفت‌وگوی اختصاصی با ایرنا ، اظهار کرد: مردمی سازی و عدالت فرهنگی و هنری از کلان برنامه‌های دکتر صالحی است و حول این محور، به دنبال تعریف و اجرای پروژه‌هایی در برنامه و بودجه ۱۴۰۴ هستیم.

او افزود: پروژه شبکه شهرهای هنر که بر مبنای مزیت جغرافیایی شهرهای مختلف ایران است در چند فاز اجرا می‌شود و در افزایش تعامل با استان‌ها، بسیار کمک کننده است.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ؛ تمرکززدایی فرهنگی از پایتخت، زیر کلان برنامه مردمی سازی و عدالت فرهنگی دنبال می‌شود، ادامه داد: تعامل وزارتخانه و استان‌ها، در سال‌های اخیر هم از منظر بودجه ای و هم به لحاظ برنامه‌ای کاهش یافته و باید از سر گرفته شود است.

رضایی گفت: در فاز نخست شبکه شهرهای هنر، این طرح معرفی و نحوه اجرای آن تشریح می‌شود و در ادامه، استفاده از ظرفیت‌ جغرافیایی استان‌های مختلف مد نظر است.

او اظهار کرد: اینکه چه اتفاق یا رویدادی در چه شهر و استان برگزار شود، تنها از مرکز بیان نمی‌شود، بلکه خود استان‌ها نیز می‌توانند ظرفیت‌های خود را اعلام کنند.

اینکه چه اتفاق یا رویدادی در چه شهر و استان برگزار شود، تنها از مرکز بیان نمی‌شود، بلکه خود استان‌ها نیز می‌توانند ظرفیت‌های خود را اعلام کنند.

معاون امور هنری وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در دوره گذشته وزارت سیدعباس صالحی پژوهش‌هایی در این زمینه انجام و فاز پایلوت شبکه شهرهای هنر ایران نیز آغاز شد اما به دلیل تداخل با کرونا و سپس پایان دولت، متوقف شد.

رضایی ادامه داد: اکنون این پژوهش‌ها، روزآمد شده و بخشی از ظرفیت ها بر اساس داده های پژوهشی شناسایی می شود و بخشی نیز بصورت فراخوان از شهرها و استان‌ها، دریافت خواهد شد.

وی یادآور شد: برگزاری افتتاحیه جشنواره تجسمی و اختتامیه جشنواره شعر فجر در شیراز نیز با همین رویکرد تمرکززدایی از پایتخت انجام شده و امیدوارینم هم در فارس که غنا و داشته های فرهنگی و هنری بالایی دارد و هم در دیگر استان‌ها بر اساس ظرفیت های جغرافیایی و فرهنگی تداوم یابد.

رویداد محوری، معاونت هنری وزارت فرهنگ را از ماموریت اصلی خود دور کرده است

فرهنگ و ارشاد معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: معاونت امور هنری طی سالهای گذشته، بیشتر معاونتی رویداد محور و معاونت برگزاری جشنواره‌ها بوده است؛ هر چند این رویکرد نیز مزیتهایی داشته اما آن را از ماموریت اصلی خود که سیاستگذاری و حمایت بوده، را باز داشته است.

رضایی عنوان کرد: امیدواریم سیاستگذاری و برنامه های ما در کنار تعامل و حمایت مادی و معنوی از استان‌ها بتواند به تقویت محتوایی این عرصه در تهران و شهرستان ها کمک کند.

رضایی اظهار کرد: باید با اولویت محتوایی از فضاهای موجود بهترین بهره را گرفت چرا که به همان میزانی که گمان می‌کنیم خلاء زیرساختی وجود دارد، نخست باید از داشته ها بهره برد و چنانکه در سال پیش رو خواهید دید، برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دوره بسیار متفاوت خواهد بود.

توسعه هنرستان‌های هنرهای زیبا در شهرستان‌های ایران

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تلاش می‌کنیم هنرستان‌ هنرهای زیبا در مراکز همه استان‌هایی که فاقد آن هستند ایجاد شود و سپس به شهرستان‌ها نیز توسعه یابد.

او افزود: در دیداری که اهالی هنر با پزشکیان داشتند، توسعه هنرستان‌ها در رشد و رونق هنر مورد اشاره قرار گرفت، مقرر شد در نهضت مدرسه‌سازی با هدف رسیدن به عدالت آموزشی آغاز شده، توسعه هنرستان‌ها نیز مورد توجه ویژه قرار گیرد.

رضایی با اشاره به بازدید خود از هنرستان دخترانه کیمیای هنر شیراز، گفت: با قول مساعدی که از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گرفته شده، قرار است مشکلات توسعه و زیرساختی این هنرستان هنرهای زیبای دخترانه رفع شود.

۲۴۴

source

kheiroshar.ir

توسط kheiroshar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *