Wp Header Logo 4174.png

همشهری آنلاین: ریواس گیاهی است که به خاطر اسیدهای آلی موجود در آن، طعمی ترش و منحصر به فرد دارد. این خورشت معمولا با ادویه‌های سنتی و سبزیجات معطر طبخ می‌شود و با نان تازه یا برنج سرو می‌شود.

زمان تهیه: یک ساعت

مدت پخت:۲ ساعت

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

گوشت :۵۰۰ گرم

پیاز بزرگ: یک عدد

ریواس: ۴ ساقه

زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

جعفری خرد شده: یک فنجان

نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری

زنجبیل رنده شده : نصف قاشق چایخوری

سیر رنده شده : یک قاشق چایخوری

زعفران ساییده شده: به میزان لازم

نمک و روغن: به میزان لازم

روش تهیه

  1. روغن را در تابه گرم کنید و جعفری و نعنا را روی حرارت متوسط ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. اگر از نعناع خشک استفاده می کنید، ابتدا جعفری را تفت دهید و نعنای خشک را برای دقیقه آخر اضافه کنید.
  2. ساقه‌های ریواس را بشویید و خشک کنید سپس لایه نازک پوست بیرونی ساقه‌ها را جدا کنید. ساقه‌ها را به قطعات ۳ تا ۴ سانتی‌متری برش دهید.
  3. در یک قابلمه بزرگ، روغن را حرارت دهید تا گرم شود سپس پیاز را اضافه کنید، نمک بپاشید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا کاملا طلایی و شفاف شود. زردچوبه و فلفل را هم به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
  4. گوشت را به پیاز اضافه کنید و کاملا سرخ کنید. زنجبیل و سیر رنده شده را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید و با کمی آب بپزید.
  5. پس از پخته شدن گوشت، ریواس را به همراه ادویه اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت در قابلمه را باز بگذارید و اجازه دهید خورشت ریواس جا بیفتد.

نکته:

  • برای تهیه خورش ریواس حتما ریواس‌های تازه و سفت را انتخاب کنید. از ریواس‌های خیلی ضخیم یا کهنه استفاده نکنید چون طعم خوبی به خورشت نمی‌دهند.
  • برای سبزی خورشت می توانید از گشنیز و شنبلیله یا سبزی قورمه استفاده کنید.
  • برای اینکه خورش ریواس طعم ترش و ملس متعادلی داشته باشد، می‌توانید از مقدار کمی شکر یا عسل استفاده کنید. شکر یا عسل را در مرحله آخر اضافه کنید.

source

kheiroshar.ir

توسط kheiroshar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *