Wp Header Logo 3453.png

مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم گفت: دانشگاه‌های استان‌های مرزی غرب کشور مأموریت پیدا کردند با اهتمام بیشتر و ویژه‌تر از گروه‌های اعزامی دانشگاهی سایر استان‌ها هم پشتیبانی کنند.

 

ماموریت وزارت علوم به دانشگاه‌های مرزی برای اربعین حسینیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مصطفی باقری خلیلی افزود: حضور دانشگاهیان در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی، جلوه‌ای بزرگ از هم‌بستگی، وحدت، معنویت و روحیه جمعی دانشجویان و اساتید و کل دانشگاهیان کشور است.

وی گفت: ما یک ستاد ملی اربعین دانشگاهیان در قرارگاه شهید علم‌الهدی داریم که با حضور نماینده دستگاه‌های مرتبط، از جمله وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد، بسیج دانشجویی، صندوق رفاه دانشجویان، جهاد دانشگاهی و نهاد نمایندگی رهبری و سایر نهاد‌های مرتبط تشکیل می‌شود و مصوبات مهمی در راستای تسهیل پیاده‌روی اربعین دانشجویان به تصویب رسانده است.

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: یکی از اقدامات ویژه ما «راه‌اندازی سامانه جامع اربعین دانشگاهیان» به نشانی arbaeen.farnama.net است که برای اولین‌بار این اتفاق در بستر سامانه جامع معاونت فرهنگی اجتماعی به عنوان فرنما، روی داده است و این سامانه علاوه بر امکان جانمایی مواکب دانشجویی و اعلام کیفیت نوع خدمات آنها به دانشگاه‌ها این امکان را می‌دهد که ظرفیت اعزام گروهی خود را ثبت و مدیریت کنند.

وی گفت: با این کار، زائران دانشگاهی می‌توانند از اطلاعات مربوط به استقرار مواکب دانشگاهی در شهر‌های مختلف نجف، کربلا و مسیر‌های منتهی به مرز‌های کشور مطلع شوند، همچنین مقرر شد که اطلاعات کامل مواکب دانشگاهی از طریق نقشه جامع مواکب به نشانی اربعین arbaeenmap.farnama.net در اختیار عموم قرار گیرد.

باقری افزود: از دیگر اقدامات مهم ذیل ستاد قرار گاه علم‌الهدی، تسهیل «پرداخت وام قرض‌الحسنه ویژه سفر اربعین» برای دانشجویان است که بتوانند با دغدغه کمتری در این رویداد بزرگ معنوی حضور پیدا کنند که صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم فرایند اجرایی آن را انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: در حوزه پشتیبانی و خدمت‌رسانی، دانشگاه‌های مبادی مرزی مثل دانشگاه ایلام، تمهیداتی مانند مواکب فرهنگی، بسته‌های فرهنگی، امکانات اسکان، را پیش‌بینی کرده‌اند و برای تمام دانشجویان تمهیداتی در دانشگاه‌های مرزی دیده شده‌است.

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: در حوزه علمی پژوهشی نیز درخواست کرده‌ایم که حمایت از پژوهش و مطالعات مختلف اربعین پژوهی در دستور کار دانشگاه‌ها قرار گیرد تا این حرکت بزرگ دینی و اجتماعی از منظر علمی و تمدنی هم مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: دانشگاه‌های استان‌های مرزی غرب کشور مأموریت پیدا کردند با اهتمام بیشتر و ویژه‌تر با توجه به شرایطی که در آن قرار داریم از گروه‌های اعزامی دانشگاهی سایر استان‌ها هم پشتیبانی کنند تا سفر دانشجویان تا اندازه‌ای تسهیل شود.

باقری گفت: در کنار این موارد حمایت از فعالیت‌های فرهنگی، مستندسازی آماری و تصویری، برگزاری همایش‌های علمی بین‌المللی در حوزه اربعین، راه‌اندازی ستاد مرکزی دانشگاهیان در کشور عراق توسط بسیج دانشجویی و پویش‌های ملی تولید محتوا از دیگر برنامه مهم وزارت علوم و ستاد اربعین در سال جاری است.

source

kheiroshar.ir

توسط kheiroshar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *