Wp Header Logo 1280.png

همشهری آنلاین– هویج علاوه بر ویتامین آ، ویتامین ب ۱، کلسیم، منیزیم و آهن به‌دلیل رنگ باعث ایجاد اشتها می‌شود.

هویجِ عسلی

آماده‌سازی‌: ۵دقیقه

تعداد:۳نفر

مواد لازم

آب: نصف فنجان

جعفری خردشده: ۳قاشق چای‌خوری

عسل: ۲قاشق چای‌خوری

هویج خردشده: ۳فنجان

پوست لیمو رنده‌شده: نصف قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

۱.هویج‌ها را درقابلمه حاوی آب‌جوش بریزید و بگذارید بپزد تا نرم شود. سپس آبکشی کنید.

۲.هویج‌ها را داخل ظرف ریخته و باقی مواد را به آن اضافه کنید خوب هم بزنید.

۳.می‌توانید این غذا را با لیموناد تازه نیز سرو کنید.

نکته: از مصرف عسل برای نوزادان کمتر از ۱۲‌ماه خودداری کنید چون می‌تواند باعث به‌وجودآمدن مسمومیت بوتولیسم در آنها شود.

source

kheiroshar.ir

توسط kheiroshar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *