Wp Header Logo 3608.png

­معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ایران متعهد به ترویج و نوسازی طب سنتی و ادغام آن با فناوری‌های پیشرفته و مدرن روز است.

ضرورت ترویج و نوسازی طب سنتی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر محمدحسین آیتی­ در نشست بین المللی چشم انداز سیاست‌گذاری طب سنتی و مکمل،گفت: طب ایرانی که ریشه در قرن‌ها دانش و تجربه عمیق دارد، از دیرباز به‌عنوان ستون سلامت و تندرستی در منطقه و فراتر از آن بوده و امروز ما این میراث را ارج می‌نهیم.

وی گفت: ما مشتاقیم از تجربیات ارزشمند مهمانان عزیزمان از کشور‌های مختلف بیاموزیم؛ زیرا نظرها و تخصص آنها­ به ما کمک می‌کند تا آینده‌ای را شکل دهیم که در آن طب سنتی و طب مکمل می‌توانند تحت چارچوب‌ها، قوانین و مقررات رشد کنند و امنیت، کارایی و دسترسی عمومی را تضمین کنند.

 

در ادامه دکتر آرمان زرگران، ­معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهارکرد:­­ موضوع سمپوزیوم بین‌المللی چشم‌انداز سیاست‌گذاری، قانون گذاری طب سنتی و مکمل بحث پیرامون بهترین مسیر‌ها و راهکار‌ها برای ادغام طب سنتی در نظام سلامت است.

استادیار دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: نظام سلامت هر کشوری ساختار‌های مخصوص خودش را دارد و طب سنتی به عنوان یک مولفه مهم باید با قانونگذاری، سیاستگذاری، تنظیم مقررات و اجرای آنها در نظام سلامت ادغام شود.

 

رئیس سمپوزیوم بین‌المللی چشم‌انداز سیاستگذاری، قانونگذاری و تنظیم مقررات طب سنتی و مکمل تصریح کرد: این سمپوزیوم با حضور افراد با تجربه در حوزه طب سنتی به صورت حضوری در ایران و آنلاین در کشور‌های مختلف برگزار شد و این بستر را ایجاد کرد که در قالب ۵ پنل تخصصی، سخنران‌های مرتبط با این موضوعات از کشور‌های مختلف آسیایی، اروپایی، آمریکایی و آفریقایی درباره طب سنتی بحث و گفتگو کنند و تجارب خود را به اشتراک بگذارند و نتیجه این سمپوزیوم می‌تواند در حوزه طب سنتی بسیار حائز اهمیت باشد.

 

وی افزود: تجارب به دست آمده در این سمپوزیوم می‌تواند برای پیدا کردن بهترین راهکار‌ها برای مقابله با چالش‌ها و ادغام طب سنتی در نظام سلامت موثر باشد.

وی ادامه داد: ایران به عنوان یک کشور پیشرو در حوزه طب سنتی که هم خودش از صاحبان طب سنتی در دنیاست و هم قانون‌های مشخص و مدونی در این حوزه دارد، می‌تواند الگو باشد چرا که در حوزه تلفیق طب سنتی در نظام سلامت، آموزش عالی، خدمات درمانی و بهداشتی و فرآورده‌های دارویی دستاورد‌های زیادی دارد.

دکتر زرگران ادامه داد: ایران با برگزاری سمپوزیوم بین المللی چشم‌انداز سیاستگذاری، قانونگذاری طب سنتی و مکمل نقش خود را به عنوان یک کشور مهم در حوزه طب سنتی ایفا کرده است و یک فضای گفتمانی ایجاد کرده است.

وی افزود: همچنین حضور دکتر کیم، رییس واحد طب سنتی، مکمل و تلفیقی سازمان جهانی بهداشت در این رویداد، مهر تاییدی بر محوریت ایران در حوزه طب سنتی است.

­استادیار دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: سمپوزیوم بین‌المللی چشم‌انداز سیاست‌گذاری، قانون گذاری طب سنتی و مکمل فرصتی برای گسترش روابط چندجانبه ایران با کشور‌هایی است که در سمپوزیوم حضور دارند و همچنین توسعه روابط با سازمان جهانی بهداشت است.

مشاور بین الملل دفتر طب ایرانی و مکمل خاطرنشان کرد: در شروع سمپوزیوم تفاهم نامه‌ای بین دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز پژوهش‌های طب ایرانی در وزارت طب سنتی هند به امضا رسید و مذاکرات بسیار خوبی برای ترسیم نقشه راه برای عملیاتی کردن این توافق شد و به نظر می‌رسد در آینده نزدیک نتایج خوبی داشته باشد.

 

رئیس سمپوزیوم بین‌المللی چشم‌انداز سیاست‌گذاری، قانون گذاری طب سنتی ابراز امیدواری کرد: نتیجه این سمپوزیوم به دست آوردن راهکار‌هایی برای پیدا کردن بهترین و سهل‌ترین مسیر‌ها در توسعه طب سنتی باشد و ایران نقش محوری خود را در حوزه طب سنتی به ویژه در منطقه emro ثابت کند.

source

kheiroshar.ir

توسط kheiroshar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *