Wp Header Logo 215.png

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جدیدترین قسمت از برنامه «جام‌جم» به موضوع چالش‌های پرداخت هنرمندانه به افراد شاخص و بزرگ در صدا و سیما پرداخت. در جریان این گفت‌وگوها، بهنام حیدری به عنوان عضو ستاد تحول رسانه ملّی در پشت خط تلفنی آمد و یک آمار جدیدی از سریال‌های در حال نگارش، در پیش‌تولید و تولید و حتی آماده شده همچون «پروفسور بهاروند» به نام «مسیر اصلی» داد.

عضو ستاد تحول رسانه ملی به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب به سربازان رسانه ملی اشاره کرد و گفت: «پیامی که امروز توسط دکتر جبلی قرائت شد، به‌طور ویژه تأکید داشت که روایت صحیح از واقعیت‌ها و میدان می‌تواند حتی از ابزارهای نظامی مؤثرتر باشد. این جایگاه روایت و برجسته‌سازی قهرمان‌ها و پیروزی‌ها بسیار مهم است.»

وی افزود که این سخنان مسئولیت سنگینی را بر دوش هنرمندان، نویسندگان، سیاست‌گذاران و اصحاب رسانه می‌گذارد و به نهادهای مختلف خارج از رسانه نیز پیام دارد که باید به نقش رسانه ملی احترام بگذارند.

حیدری با اشاره به تحولات در رسانه ملی اظهار داشت که رسانه ملی در دوران تحول خود، با مدیریت “خط سبز” یا “مدیریت آرمان” قصد دارد که مسیر فتح را در پیش بگیرد.

وی گفت: «برای حرکت در مسیر فتح، باید به امکاناتی که انقلاب اسلامی و تاریخ پر افتخار ایران در اختیار ما گذاشته‌اند توجه کنیم و به قهرمانانی بپردازیم که تا به امروز روایت نشده‌اند.»

او بر لزوم معرفی بیشتر این قهرمان‌ها، چه گمنام و چه مشهور، تأکید کرد.

این عضو ستاد تحول رسانه ملی در ادامه افزود که در حال حاضر در دفتر فیلمنامه سازمان، پروژه‌هایی برای شخصیت‌های تاریخی اسلام و ایران در حال نگارش است. به‌طور خاص، شخصیت‌هایی چون حضرت ابوطالب، حضرت معصومه، حضرت حمزه، علی بن یقطین، عمر بن عبدالعزیز، امام قلی خان و بسیاری دیگر در دست تولید هستند.

حیدری همچنین از پروژه‌های در دست تولید برای شخصیت‌های تاریخ معاصر مانند شیرعلی مردان‌خان، شهید بهشتی و شهید طالقانی خبر داد.

وی همچنین به تولیدات در حوزه سرداران و رزمندگان اشاره کرد و گفت که شخصیت‌هایی چون شهید چمران و شهید کاظمی در حال نگارش و تولید هستند. در زمینه دانشمندان نیز کارهایی برای شخصیت‌هایی چون پروفسور حسین بهاروند و شهید کاظمی آشتیانی در حال انجام است.

حیدری در ادامه از پیشرفت‌های زیرساختی رسانه ملی خبر داد و گفت که برای تولید سریال “موسی کلیم‌الله”، استودیویی ویژه طراحی شده که یکی از پنج استودیو برتر دنیا محسوب می‌شود.

وی تأکید کرد که این پیشرفت‌ها می‌تواند زمینه‌ساز موفقیت‌های بزرگ‌تر در آینده باشد. همچنین، او از لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در تولید که در کمپانی‌های بزرگ دنیا متداول است، برای جبران عقب‌ماندگی تاریخی یاد کرد.

این عضو ستاد تحول رسانه ملی در پایان اشاره کرد که تاکنون حدود 600 سریال در تلویزیون جمهوری اسلامی تولید شده است، اما به نسبت قهرمانانی که در تاریخ ایران وجود دارند، نیاز به توجه ویژه بیشتری داریم.

حیدری تأکید کرد که رسانه ملی باید بتواند قهرمان‌های خود را به مخاطب امروز معرفی کند و از موانع دست‌وپاگیر عبور کند. او ابراز امیدواری کرد که پروژه‌های در دست تولید به‌زودی به آنتن برسند و اهداف رسانه ملی تحقق یابد.

انتهای پیام/

source

kheiroshar.ir

توسط kheiroshar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *