شهردار خشکبیجار در گفتگو با پرسون:
شهردار خشکبیجار گفت: با توجه به ظرفیت های عظیم زراعی و باغی در سطح خشکبیجار، بسیاری از باغات به محل ایجاد کود عالی به وسیله زباله تر شده است.
به گزارش سایت خبری پُرسون، از گیلان؛ سید فخرالدین حسینی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: فرهنگسازی و آموزش، محور کار در حوزه پسماند است.
وی با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی با موضوع پسماند در این شهر، افزود: دوره آموزشی برای شهروندان خشکبیجار جهت آگاهی بیشتر در حوزه پسماند و تفکیک زباله از مبدا در طول سال برگزار می شود.
شهردار خشکبیجار به اشاره به نتیجهمحور بودن دورههای آموزشی ویژه پسماند، گفت: ساماندهی تفکیک زباله تر از خشک با تعریف بستههای تشویقی، مورد استقبال خانوادهها و شهروندان قرار گرفت.
حسینی از اجرای طرح همیار محیط زیست در خشکبیجار خبر داد و خاطرنشان کرد: با پلاکگذاری منازل مسکونی، ساماندهی و شناسایی خانوار فعال حوزه تفکیک زباله از مبدأ در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه پسماند خشک شهر خشکبیجار مدیریت شده، گفت: مساله اصلی خشکبیجار پسماند تر است که باید ساماندهی شود.
شهردار خشکبیجار از عملیات پایش جهت ساماندهی پسماند تر در خشکبیجار خبر داد و افزود: فرهنگ درست و اصولی تفکیک زباله تر از خشک، از خانه و آشپزخانه شروع می شود.
حسینی با اشاره به وجود باغات مختلف در خشکبیجار، گفت: باغات خشکبیجار محل تبدیل زباله تر به کود عالی شدهاست.
وی با بیان اینکه بیش از ۴۰۰ خانوار این شهر زباله تر را در باغات مدیریت می کنند، گفت: تعامل و همراهی خانوادهها با مدیریت شهری منجر به مدیریت پسماند می شود.
شهردار خشکبیجار با اشاره به برگزاری بازارهای هفتگی در خشکبیجار، تولید پسماند در این بازارها را یکی دیگر از چالشها برشمرد و تصریح کرد: با توجه به ارتباط مستقیم بازار با سفره، اقتصاد و معیشت مردم باید به گونه ای عمل شود که به بازار لطمهای وارد نشود.
حسینی از راهاندازی خانه محیط زیست در خشکبیجار خبر داد و افزود: ارائه آموزشهای مختلف با محور مدیریت پسماند و و برپایی دورههای آموزشی در خانه محیط زیست دنبال میشود.
وی از تولید روزانه پنج تن زباله در این شهر خبر داد و گفت: با توجه به گردشگر پذیربودن خشکبیجار، تولید پسماند در این شهر در ایام مختلف سال متغیر و روند افزایشی دارد.
source