Wp Header Logo 182.png

وکلا در زمینه‌های مختلفی مشغول به فعالیت می‌شوند و به دلیل اطلاعات زیادی که در مواد و تبصره‌های قانونی دارند می‌توانند از پرونده‌های گوناگون دفاع کنند. زمانی که شما درگیر یک پرونده در دادگستری می‌شوید خودتان به شخصه و تنهایی نمی‌توانید قاضی را قانع کنید و رای دادگاه را به نفع خودتان تمام کنید.

اما اگر یک وکیل ماهر را برای خودتان انتخاب کنید قضیه کاملاً متفاوت می‌شود. وکلای خانوادگی نیز نقش بسیار مهم و موثری در پرونده‌های خانوادگی دارند و نهایت تلاش خود را می‌کنند تا بتوانند رای دادگاه را به نفع موکل خود تمام کنند. برای اطلاعات بیشتر درباره وکیل خانواده و وظایف او با  مجله طلایی همراه شوید.

معرفی وکیل خانواده

وکیل خانواده کیست؟ وکیل خانواده شخصی است که می‌تواند به صورت تخصصی و حرفه‌ای در پرونده‌های دعاوی خانوادگی وکالت کند. این شخص برای تحقق عدالت و دفاع از حقوق موکل خود از مواد و تبصره‌های گوناگونی استفاده می‌کند و نهایت تلاش خود را انجام می‌دهد تا با صداقت و رعایت اصول اخلاقی در دادگاه رای دادگاه را به نفع موکل خود تمام کند.

اگرچه همه وکلا تا حدودی اطلاعات زیادی درباره پرونده‌های گوناگون دارند اما برای پرونده‌های خانوادگی بهتر است افراد متخصص را انتخاب کنید تا بهتر بتوانند از حق شما دفاع کنند. یک وکیل خانوادگی اگر دقت و مهارت بالایی داشته باشد می‌تواند مستندات کافی را برای شما فراهم کند تا قاضی به نفع شما رای دهد. اگرچه همه وکلای دادگستری پروانه وکالت دارند اما هر شخصی در پرونده‌های خانوادگی گزینه مناسبی برای وکالت نیست. وکیل خانواده تخصص بسیار زیادی در دعاوی خانوادگی دارد. دعاوی خانوادگی یعنی مشکلاتی که مخصوص و مرتبط با روابط خانوادگی است.

دعاوی خانوادگی چیست؟

دعاوب خانوادگی در ۱۸ بند در ماده ۴ قانون حمایت خانواده معرفی شده است. این دعاوی شامل نامزدی و خسارت ناشی از برهم زدن آن و نکاح دائم می‌شود. از دیگر موضوعات مربوط به این دعاوی می‌توان به ازدواج مجدد، مهریه، نفقه، جهیزیه، طلاق، فسخ، حضانت طفل، ولایت قهری و غیره اشاره کرد. اینکه پس از طلاق سرپرستی کودک با چه کسی باشد و موضوع سرپرستی کودکان بی‌سرپرست هم در همین بحث قرار می‌گیرد.

اگر پرونده‌ای در این بحث و موضوعات شکل بگیرد باید از وکیل خانواده برای دفاع آن کمک گرفت وکلای خانواده افراد بسیار زیادی هستند که در کشور فعالیت می‌کنند. شما باید فردی را برای خودتان انتخاب کنید که تجربه و مهارت بالایی داشته باشد و بتواند با مهارت خود در همه موارد فوق به پرونده رسیدگی کند.

وظایف وکیل خانواده

شاید برای شما همین سوال پیش آید که وظیفه وکیل خانواده چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که این وکیل وظیفه دارد به صورت تخصصی از موکل خود دفاع کند. به عنوان مثال اگر کسی قصد طلاق باشد باید مستندات کافی را به دادگاه ارائه دهد و وکیل خانواده می‌تواند این مستندات را برای او مشخص کند.

این شخص باید پس از دریافت پرونده در اولین فرصت به سوالات موکل خود پاسخ دهد و روال کار را نیز برای او تشریح نماید. از دیگر وظایف این فرد می‌توان به حفظ اسرار مربوط به موکل او نیز اشاره کرد. اگر یک وکیل معتمد را برای خودتان انتخاب نکنید نمی‌توانید اطلاعات محرمانه خود را نگه دارید و او این اطلاعات را در اختیار بقیه نیز قرار می‌دهد. از دیگر وظایف این فرد می‌توان به داشتن رفتار صحیح در قبال موکل و ارتباط کلامی بالا با قاضی دادگاه نیز اشاره کرد.

چگونه یک وکیل خانواده خوب پیدا کنم؟

برای پیدا کردن یک وکیل خانواده خوب باید دقت بسیار زیادی داشته باشید تا فردی را انتخاب کنید که علاوه بر مهارت بالای خود بتواند یک فرد معتمد برای نگهداری اسرار شما باشد. یک وکیل خانواده باید پیگیر پرونده شما باشد و هیچگونه سهل انگاری در کار نداشته باشد.

برای پیدا کردن یک وکیل خانواده خوب می‌توانید به مجموعه‌های معتبری که در کشور وجود دارند مراجعه کرده و فردی را برای خودتان انتخاب کنید که تجربه کافی در این زمینه داشته باشد. از آنجایی که مجموعه‌های یادی در کشور خدمات متنوعی در این زمینه ارائه می‌دهند شما باید حتماً در انتخاب وکیل خود دقت کافی داشته باشید.

اینکه یک وکیل چه میزان تجربه در پرونده‌های خانوادگی داشته باشد تاثیر زیادی برای پیگیری پرونده شما و رای دادگاه خواهد داشت. اگر بتوانید وکیل خوب را انتخاب کنید تاثیر زیادی در کسب نتیجه مطلوب در دعاوی خانوادگی خواهید داشت.

source

kheiroshar.ir

توسط kheiroshar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *