Wp Header Logo 2679.png

به گزارش خبرنگار مهر، عصر پنجشنبه نشست صمیمانه سید عباس صالحی، وزیر فرهیخته فرهنگ و ارشاد اسلامی با اصحاب فرهنگ و هنر در سالن همایش‌های شهدای سلامت برگزار شد.

این نشست برای هم‌اندیشی، طرح دغدغه‌ها و گشودن دریچه‌های تازه بر افق فرهنگ و هنر خطه خورشید فراهم شده است.

حسین مسگرانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی بر اهمیت عدالت فرهنگی و توسعه شهرستان‌ها تأکید کرد و گفت: در گذشته شاید فرصت کافی برای تعامل گسترده با تمامی فعالان فرهنگی و هنری فراهم نبود، اما امروز نگاه ما بر این است که از همه ظرفیت‌های موجود در شهرستان‌ها بهره‌مند شویم. برنامه‌ریزی برای برگزاری جلسات مستمر با هنرمندان شهرستان‌ها و ایجاد هسته‌های تخصصی فرهنگی در این مناطق از مهم‌ترین اهداف ماست.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: عدالت فرهنگی، نه‌فقط در توزیع منابع بلکه در دسترسی همه افراد به امکانات فرهنگی تعریف می‌شود. ازاین‌رو، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید با تمرکز بر این اصل، مرجعیت فرهنگی خود را تقویت کند. ما نیز در استان خراسان رضوی تلاش داریم با استفاده از نظرات هنرمندان، کارشناسان، و انجمن‌های تخصصی، به این هدف نزدیک‌تر شویم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، از تشکیل گروه‌های مشورتی و هسته‌های تخصصی فرهنگی خبر داد و گفت: یکی از برنامه‌های اصلی ما ایجاد ساختاری منسجم برای دریافت نظرات و پیشنهادات از جامعه فرهنگی و هنری است. این گروه‌های مشورتی و تخصصی، سیاست‌گذاری‌های فرهنگی را هدفمندتر می‌کنند و به تحقق عدالت فرهنگی کمک شایانی خواهند کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: برای اجرای این برنامه‌ها، نیازمند همکاری نزدیک تمامی نهادهای فرهنگی و همچنین همراهی هنرمندان و مدیران انجمن‌های هنری هستیم. مشارکت فعالانه جامعه فرهنگی استان، شرط اصلی تحقق این اهداف است.

وی با اشاره به محدودیت‌های موجود در فضای فرهنگی استان بیان کرد: مشهد و سایر شهرستان‌های خراسان رضوی، نیازمند ایجاد فضایی تازه برای تنفس فرهنگی هستند. این فضا باید بتواند نیازهای متنوع جامعه هنری و فرهنگی را برآورده سازد و بستری مناسب برای رشد و تعالی استعدادها فراهم کند.

مسگرانی افزود: گام‌هایی که در مسیر گشایش فضای فرهنگی برداشته می‌شود، باید مستمر و هدفمند باشد. برگزاری رویدادهای فرهنگی، توسعه زیرساخت‌های هنری و توجه به هنرمندان جوان از جمله اقداماتی است که در دستور کار ما قرار دارد.

وی تاکید کرد: یکی از برنامه‌های ما، برگزاری جلسات مستمر با هنرمندان و فعالان فرهنگی است. این جلسات، فرصتی برای شنیدن دغدغه‌ها، پیشنهادات و نظرات هنرمندان فراهم می‌کند و ما را در سیاست‌گذاری‌های دقیق‌تر یاری می‌دهد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: هنرمندان در خط مقدم فرهنگ‌سازی قرار دارند و تعامل مستقیم با آنان می‌تواند زمینه‌ساز تحولات بزرگی در عرصه فرهنگی استان شود.

رونمایی از پوستر دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری خراسان رضوی توسط وزیر ارشاد

همچنین پوستر دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری خراسان رضوی با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی، مهدی محمدی معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین علی عسکری معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار، حسین مسگرانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، نیکنام حسین‌پور مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گرایلی سرپرست اداره کل روابط عمومی استانداری، اعضای هیئت مدیره، بازرسان و مدیر خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی، مسئول سازمان بسیج رسانه استان و چند تن از پیشکسوتان رسانه و نیز جمعی از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه در مشهد رونمایی شد.

معاون امور رسانه‌ای و تبلیغاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: این جشنواره پس از وقفه‌ای هشت ساله، امسال به همت خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی و پس از برنامه ریزی های متعدد و پیگیری‌های مستمر، با حمایت معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری و پیگیری ویژه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار می‌شود.

محسن سمیع، کمک به توسعه فضای رسانه‌ای و تقویت جایگاه مطبوعات و رسانه‌های استان، افزایش رقابت مؤثر و سازنده در تعالی و توسعه محتوایی رسانه‌های استان، کمک به ارتقای کمی و کیفی آثار تولیدی در رسانه‌های محلی، ایجاد زمینه پویایی و نشاط رسانه‌ای و فضای رقابتی سالم و مطلوب در میان فعالان رسانه‌ای استان، تقدیر از روزنامه نگاران و فعالان برتر رسانه‌ای استان و کشف استعدادهای رسانه‌ای را از جمله اهداف برپایی دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری خراسان رضوی برشمرد.

دبیر دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری خراسان رضوی نیز اظهار کرد: دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری خراسان رضوی در سه بخش رقابتی «آثار»، رقابتی «موضوعی» و بخش ویژه برگزار می‌شود.

محمد جواد رنجبر افزود: بخش رقابتی «آثار» در ۱۰ قالب مقاله، سرمقاله و یادداشت، عکس (خبری و غیرخبری)، خبر، گزارش (خبری، تحقیقی)، مصاحبه، تیتر، طراحی و صفحه آرایی، طنز مکتوب، طرح و کاریکاتور و گزارش ویدئویی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: «جهش تولید با مشارکت مردم»، «ایثار و شهادت»، «جبهه مقاومت»، «ناترازی انرژی»، «آسیب های اجتماعی»، «ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی» و «جوانی جمعیت»؛ هفت محور بخش رقابتی «موضوعی» جشنواره را تشکیل می‌دهد.

وی درباره بخش ویژه این جشنواره هم گفت: «جهانشهر مشهد الرضا، اولویت‌ها و چالش ها» نیز به عنوان بخش ویژه دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری خراسان رضوی انتخاب شده است.

عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی افزود: دوره انتشار آثار از اول دی ماه ۱۴۰۲ تا دهم بهمن ماه ۱۴۰۳ بوده و فراخوان و جزئیات جشنواره در سایت جشنواره به آدرس khrz.Pressfestival.ir بارگذاری شده و آثار جشنواره صرفاً از طریق این سایت پذیرش و داوری می‌شود.

رنجبر، آخرین مهلت ارسال آثار به این جشنواره را دهم بهمن ماه ۱۴۰۳ اعلام کرد و ادامه داد: مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان، اسفندماه امسال برگزار می‌شود.

source

kheiroshar.ir

توسط kheiroshar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *