Wp Header Logo 377.png

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، مربای فلفل تند یک چاشنی خوشمزه و پرکاربرد برای بهبود بخشیدن به طعم غذاهای مختلف است. شما می توانید مربای فلفل تند و شیرین را به روش هایی که دراین بخش آموزش می دهیم، تهیه کرده و این چاشنی تند و آتشین را روی غذاهای گوشتی یا سالادها بریزید و یا برای تهیه سس های مختلف استفاده کنید.

روش اول:طرز تهیه مربای فلفل تند

برای تهیه مربای فلفل تند اینگونه عمل نمایید:

مواد لازم برای مربا فلفل تند

فلفل تند نیم کیلو
آب ۲۵۰ میلی لیتر
سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
نمک مقدار کم
شکر نیم کیلو
سرکه سفید ۲۵۰ میلی لیتر
چوب دارچین ۱ عدد
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
هل(اختیاری) ۵ عدد

طرز تهیه مربا فلفل تند

فلفل های تند را بشویید.
فلفل ها را خرد کرده و دانه های آن را جدا کنید.
در یک قابلمه بزرگ فلفل ها را همراه شکر، سرکه سفید، آب، سرکه سیب، نمک، دارچین، زنجبیل و هل بریزید.
قابلمه را روی حرارت بگذارید و آرام هم بزنید تا شکر حل گردد.
اجازه دهید مواد با حرارت کم به مدت ۱ ساعت بجوشند.
مراقب باشید که مربا ته نگیرد.
پس از گذشت یک ساعت و به غلظت رسیدن مربا، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

روش دوم :طرز تهیه مربای فلفل شیرین

برای تهیه مربای شیرین فلفل به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم برای تهیه مربای فلفل شیرین

سیب ۱عدد بزرگ
سرکه سفید ۱/۴ پیمانه
سرکه سیب نصف پیمانه
شکر ۷۰۰ گرم
فلفل هالوپینو ۲۰۰ گرم
فلفل قرمز شیرین نیم کیلو

طرز تهیه مربای فلفل شیرین

سیب را مکعبی و یک اندازه خرد کنید.
فلفل هالوپینو و فلفل قرمز شیرین را بشویید و خرد کنید.
فلفل های خرد شده و سیب را درون یک قابلمه مناسب بریزید.
سرکه سفید و سرکه سیب را به مواد اضافه کنید.
شکر را بیافزایید و قابلمه را روی شعله متوسط بگذارید.
پس از جوش آمدن مواد درون قابلمه، حرارت را کم کنید.
هر چند دقیقه یکبار مربا را هم بزنید.
پس از ۳۰ دقیقه مربا به قوام می رسد.
بعد از به قوام آمدن مربا شعله را خاموش کنید.
مربا را بعد از خنک شدن درون ظروف شیشه ای بریزید و جای خنک نگهداری کنید.

روش تهیه مربای فلفل ؛ خوشمزه ترین مربای عمرتان می شود | نکات مهم تهیه مربای فلفل تند و شیرین

نکات مهم تهیه مربای فلفل تند و شیرین

هالاپینو یک نوع فلفل سبز تند است.
برای تهیه مربای فلفل می توان از فلفل کاین یا فلفل چیلی نیز استفاده نمود، فلفل کاین حاوی ترکیبی به نام کپسایسین است که مسئول مزه‌ی تند و خواص تعجب‌برانگیز آن به شمار می‌رود.
هنگام تهیه فلفل تند، برای خرد کردن فلفل ها حتما از دستکش استفاده نمایید.
برای تهیه مربا فلفل با طعم های مختلف می توانید از فلفل های متنوع استفاده کنید.
برای تند شدن بیشتر مربا از فلفل های قرمز استفاده نمایید.
برای تندتر شدن مربای فلفل، مقدار شکر را کمتر کنید.
برای شیرین تر شدن مربای فلفل میزان شکر را بیشتر کنید.
استفاده از فلفل های ترکیبی موجب می شود که مربای شما بیش از حد تند نشود.
مرتب مربا را هم بزنید تا ته نگیرد.
مربا را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
مربای فلفل تند را می توانید روی غذاها یا سالادها بریزید.
برای تهیه سس ها و چاشنی های مختلف می توانید از مربای فلفل استفاده نمایید.
مربا فلفل را به عنوان یک چاشنی در تهیه غذاهای گوشتی، مرغی و ماهی استفاده کنید.
مربای فلفل تند حاوی مواد مغذی بوده و دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. مصرف فلفل های تند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان، دیابت و افزایش متابولیسم و کاهش وزن کمک می کند.

source

kheiroshar.ir

توسط kheiroshar.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *