به گزارش همشهریآنلاین، سید مرتضی محمودی، عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها میگوید: یکی از ابزارهای آرامبخشی و القای واقع فضای مثبت روزهای بعد از جنگ تحمیلی اسرائیل غاصب و اساساً بعد از هر بحرانی، زنده و پویا نگه داشتن آن فضای شهری و در واقع کمک به رونق زندگی عادی و روزمره مردم است. شهروندان وقتی احساس کنند بخشهای مختلف شهری شامل حوزههای اجتماعی خدماتی رفاهی و همچنین فرهنگی و اقتصادی در ریل خودش حرکت میکند و در واقع شریانهای شهر و جامعه حیات و زندگی جاری هست امید به زندگی بیشتری پیدا میکنند، ذهنیتهای نگران کننده از فکر و درون آنها خالی میشود. به دیگر سخن این خودش یکی از ابزارهای مدیریت بحران در یک جامعهای است که به تازگی از یک جنگ ناجوانمردانه و تحمیلی بیرون آمده.
محمودی میگوید: یک مدیریت قدرتمند به نام شهرداری که عناصر و ابزارهای متعددی را در شهر برای خدمت به مردم در اختیار دارد، اینچنین کار را پیش میبرد و در افزایش روحیه مردم، افزایش امید به زندگی و رونق بخشی به شرایط عادی جامعه نقش بهسزایی ایفا کند. وقتی مردم میبینند شهرداری تهران در کنار دستگاههای انتظامی و نظامی و نیروهای مسلح ما که وظیفه حفظ امنیت کنترل شرایط در واقع نظامی و امنیتی کشور را دارند، به امور جاری زندگی مردم میپردازد و پیشرفت شهر و افزایش سرانه های شهر را دنبال میکند، امید مثل خونی تازه به رگهای مردم باز میگردد. این روزها شاهدیم که شهرداری تهران علاوه بر فعالیتهای روزمره، در امر بازسازی منازل مردمی که از جنگ آسیب دیدهاند هم فعال است.
به گفته این نماینده مجلس، سازمان آتشنشانی شهر تهران در آواربرداری به موقع و حضور به موقع برای اطفای ساختمانهای آسیب دیده حرکت میکند. از سوی دیگر معاونت خدمات شهری شهرداری تهران و سازمان مدیریت بحران کار خود را در جنگ و غیر جنگ تعطیل نمیکنند. این واقعاً یک دست مریزاد جانانه به شهرداری تهران دارد و باید گفت الحمدالله که این نهاد خدوم وظایف خودش را در کنار مردم در این جنگ تحمیلی فراموش نکرده و من جا دارد از همه عزیزان کمال تشکر را داشته باشم.
source